Titanium Ti geanodiseerd blauw metalen kubus 10x10mm gepolijst 99,5% zuiverheid Titanium kubus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Titanium Ti geanodiseerd blauw metalen kubus 10x10mm gepolijst 99,5% zuiverheid Titanium kubus

  • Koop metalen bij Evek GmbH, uw competente leverancier voor metalen.

€ 20,34 Inclusief belasting

€ 16,81 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Lengtetolerantie kan oplopen tot +/-2 %.

Heb je een andere staalsoort of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

  • Productietijd - geen. Reeds op voorraad.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Neem een kijkje in de faq.

Dompel jezelf onder in de wereld van zeldzame aarden met onze unieke collectie kubussen van zeldzame aarden. Onze website is de plek voor veeleisende verzamelaars en liefhebbers die op zoek zijn naar kubussen van hoge kwaliteit gemaakt van zeldzame elementen.

Elke kubus in onze collectie is een kunstwerk op zich, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals nikkel, vanadium, magnesium, kobalt, chroom, titanium, wolfraam, bismut, tantaal, samarium, indium, zilver, zirkonium, erbium, gadolinium, molybdeen, niobium, yttrium en andere zeldzame elementen. Deze kubussen zijn niet alleen speelgoed, maar ook een uitdrukking van elegantie en verfijning.

Elke kubus wordt een visuele ervaring die het unieke van zeldzame aardmetalen tastbaar maakt in onze handen.

We hechten veel belang aan kwaliteit en precisie bij de vervaardiging van onze kubussen. Elke kubus is met oog voor detail gemaakt om niet alleen esthetisch mooi te zijn, maar ook om een lange levensduur te garanderen. Onze kubussen zijn meer dan gewoon speelgoed - het zijn tijdloze kunstwerken.

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat uw ervaring met Rare Earth Cubes soepel en bevredigend verloopt.

Blader door onze website en ontdek de fascinerende wereld van zeldzame aardmetalen. Vind de kubus die perfect bij jouw verzameling past, of het nu een artistiek decoratief stuk is of een indrukwekkend cadeau voor een verzamelaar.

Titan cube
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !