Over ons

Het begin van succes

Evek GmbH heeft een geschiedenis van metaalhandel sinds 2008. Op dat moment waren we actief in de groothandel in heel Europa. In 2016 is ons bedrijf begonnen met online verkopen. Onze klanten kunnen bij Evek GmbH snel en 24 uur per dag online winkelen. We doen er alles aan om u een comfortabel en veilig online gevoel te geven. Individuele ondersteuning voor elke klant met maximale inzet is de hoeksteen van ons succes.


Ons team

Omdat onze klanten bij ons altijd op de voorgrond staan, spelen we gericht in op elke individuele behoefte. We zijn trots op het feit dat we onze klanten in een voor hen gunstige positie kunnen plaatsen. Ons team van 15 medewerkers behandelt uw verschillende behoeften en probeert online verkoop eenvoudig en gemakkelijk te maken. Evek GmbH onderhoudt een open communicatie met klanten en bereikt zo een gemeenschappelijk doel.


Uitgebreid assortiment

Wij leveren op betrouwbare wijze eersteklas producten van koper, aluminium, roestvrij staal, ijzer, messing, zink, magnesium, titanium, nikkel, wolfraam en molybdeen. In de online shop van Evek GmbH worden platen en platen, strips, staven, anodes, buizen en draden tegen goede prijzen aangeboden. Ons assortiment omvat ook zeldzame aardmetalen zoals scandium, praseodymium, europium, yttrium, gadolinium, dysprosium, erbium en andere. Deze zijn van groot economisch belang en zijn een integraal onderdeel van de technologie geworden. Wij beschouwen online verkoop als een veelbelovend bedrijf met veel groeipotentieel. Hierdoor zullen we veel energie in deze business blijven steken.


Het bedrijf vandaag

Het bedrijf groeit en ontwikkelt zich voortdurend. Het aantal magazijnen en personeel neemt continu toe en de beschikbaarheid van magazijnen verbetert. We blijven ons ontwikkelen door systematisering, vereenvoudiging en verbetering van werkprocessen. Onze prestaties en onze service voldoen aan de hoogste eisen van klanten. Het is ons doel om u tevreden te stellen, want tevreden klanten, zakenpartners en leveranciers zijn de beste reclame voor ons bedrijf. We zijn er ook op ingesteld om met zo veel mogelijk bedrijven samen te werken en hen niet als concurrenten te zien.


plannen voor de toekomst

We streven ernaar om uit te groeien tot het grootste productie- en handelsbedrijf. Dit wordt bereikt door constante verbetering van de productie- en verwerkingsprocessen, de introductie van nieuwe hightech methodes bij de leveringen en door uitstekend werk van de medewerkers. Wij bieden optimale oplossingen en individueel advies en service voor bedrijven over de hele wereld. De flexibiliteit stelt ons in staat nauw samen te werken met zowel kleine ambachtelijke bedrijven als grote bedrijven.


Wereldwijd opererende leverancier

Omdat we een wereldwijde leverancier zijn, is onze verkoopgeografie vrij uitgebreid en omvat alle landen op alle continenten. Bij ons krijgt u eersteklas producten in een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen. Wij garanderen u jarenlange ervaring, vakbekwaamheid en grenzeloze kwaliteit.


Plaats

Evek GmbH is een in Duitsland gevestigd bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Mülheim an der Ruhr in het westelijke Ruhrgebied in Noordrijn-Westfalen. De totale oppervlakte van het bedrijfspand bedraagt circa 800 vierkante meter. Het bedrijf heeft heftrucks en is uitgerust met een lintzaag, plaatschaar en een plasmasnijsysteem. Ons bedrijf wordt individueel op uw wensen afgestemd.

We kijken uit naar uw vragen en naar een spannende toekomst met u.