Titaan zeskant graad 5 Ti 9,5-25mm 3,7165 Titaan zeskant Ti-6Al-4V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Titaan zeskant graad 5 Ti 9,52-25mm 3,7165 Titaan zeskant Ti-6Al-4V

Evek GmbH zet zich in voor een goede titanium kwaliteit 5 prijs. Als een competente leverancier voor Ti6Al4V leveren wij veilig en ongecompliceerd. We staan open voor een nauwe samenwerking!

De belangrijkste toepassingsgebieden voor 3.7165 zijn Motoronderdelen; hoogwaardige automatische onderdelen; gasturbines; scheepvaarttoepassingen.

Titaankwaliteit 5 wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen: goede sterkte, taaiheid en vervormbaarheid; uitstekende vermoeiingssterkte, zelfs onder vochtige omstandigheden; goede lasbaarheid, warme vervormbaarheid en bewerkbaarheid; zeer goede corrosie-eigenschappen; bovenste toepassingstemperatuur van ca. 400 °C;

€ 5,09 Inclusief belasting

€ 5,09 Exclusief belasting

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Tolerantie lengte +/-2mm

Heb je een andere staalkwaliteit of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

 • Productietijd - 2-3 werkdagen.
 • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
 • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Neem een kijkje in de faq.

Titaan graad 5 is een van de populairste legeringen in de titaniumindustrie en vertegenwoordigt bijna de helft van het titanium dat wereldwijd wordt gebruikt. Deze aanduiding wordt meestal Ti-6AL-4V (of Ti 6-4) genoemd en verwijst naar de chemische samenstelling van bijna 90% titanium, 6% aluminium, 4% vanadium, 0,25% (max.) ijzer en 0,2% (max.) zuurstof. Het heeft een uitstekende sterkte, een lage elasticiteitsmodulus, hoge corrosiebestendigheid, goede lasbaarheid en is warmtebehandelbaar. De toevoeging van aluminium en vanadium verhoogt de hardheid van het materiaal in de legeringsmatrix en verbetert de fysische en mechanische eigenschappen.

Het kopen van graad 5 titanium gaat snel en eenvoudig in de Evek GmbH online shop. Wij staan voor hoge kwaliteit en garanderen ongecompliceerde verzending wereldwijd.

Ti6Al4V wordt voornamelijk gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het materiaal is ook zeer gewild in de onshore en offshore sector. Andere belangrijke toepassingsgebieden voor 3.7165 zijn

 • Motoronderdelen;
 • hoogwaardige automatische onderdelen
 • gasturbines;
 • mariene toepassingen.

Titaan graad 5 wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

 • goede sterkte, taaiheid en vervormbaarheid;
 • uitstekende vermoeiingssterkte, zelfs onder vochtige omstandigheden
 • goede lasbaarheid, warme vervormbaarheid en bewerkbaarheid;
 • zeer goede corrosie-eigenschappen;
 • maximale toepassingstemperatuur van ca. 400°C.

Evek GmbH streeft naar een goede prijs voor titanium graad 5. Als een competente leverancier van Ti6Al4V, leveren we veilig en zonder complicaties. We staan open voor een nauwe samenwerking!

Titan, Grade 5, Sechskant, 3.7165
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !