Gegalvaniseerde stalen strip 0,5x20mm-6x90mm op maat gesneden strips
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gegalvaniseerde stalen strip 0,5x20mm-6x90mm op maat gesneden strips

Toepassingsgebied: dak- en gevelbekleding; goten en regenpijpen; voedingsindustrie (bijv. graanschuren); scheeps- en vliegtuigbouw; huishoudelijke apparaten;

Eigenschappen: uitstekende corrosiebestendigheid; goede duurzaamheid en lange levensduur; milieuvriendelijk en onschadelijk voor de gezondheid; hoge robuustheid; eenvoudige verwerking;

Dichtheid 7,85 g/cm³; Smeltpunt 1420°C; Wnr. 1.0038; EN S235JR; Elektrische weerstand 0,15 Ω mm²/m; Warmtegeleidingscoëfficiënt 54 W/(m - K).

Heb je de afmetingen die je zocht niet gevonden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder met je vraag.

€ 0,85 Inclusief belasting

€ 0,70 Exclusief belasting

 Customer ratings and reviews
Durchschnittliche Bewertung
review(s): 0
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
€ 17,62
tot Netherlands via DHL Heavy
Estimated delivery: No estimated delivery specified

Belangrijk: Vlakke zaagsneden zijn niet geschikt voor decoratieve of zichtbare oppervlakken. Krassen kunnen niet worden uitgesloten. Oppervlak zuivere industriële kwaliteit. Gesneden met een guillotineschaar. Niet alle platstaven in beschermfolie. Informeer apart als de oppervlaktekwaliteit relevant voor je is - we zullen proberen een oplossing voor je te vinden.

Heb je een andere staalkwaliteit of andere afmetingen nodig? Schrijf ons dan. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

  • Productietijd - geen. Reeds op voorraad.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Kijk in de faq.

Belangrijk: Op maat knippen met een guillotineschaar. Snijtolerantie +/- 2mm.

Niet geschikt voor decoratieve of zichtbare delen. Oppervlak pure industriële kwaliteit - krassen niet uitgesloten. Niet alle vlakke staven in beschermfolie. Informeer vooraf apart als de oppervlaktekwaliteit relevant voor je is - we zullen proberen een oplossing te vinden.

Zink is een bros metaal. Het heeft een goede vervormbaarheid tussen 100 en 200 °C en een uitstekende vervormbaarheid. Het metaal lost goed op in zuren en logen. Alleen hoogzuiver zink reageert niet met zuren. Zink wordt vaak gebruikt als corrosiebescherming voor ijzeren en stalen onderdelen. Platte stalen staven, buizen en draden worden bekleed met zink. De zinklaag beschermt tegen verwering en corrosie.

Evek GmbH is uw betrouwbare leverancier voor platstalen zink. In onze online shop hebben we zinkstaal op maat gesneden en klaar voor verzending. We kijken uit naar je aanvraag en beantwoorden graag al je vragen.

Zinkstaal is een plat afgewerkt product dat gegalvaniseerd is voor een betere bescherming tegen corrosie. Gegalvaniseerd platstaal op maat wordt voornamelijk gebruikt in de bouw. Platte zinkstaven worden vaak gebruikt als dak- en gevelbekleding en voor dakafvoer (goten, regenpijpen). Platte staven van gelegeerd zink of titaanzink worden steeds populairder voor deze doeleinden. De duurzaamheid hiervan is ongeveer 100 jaar.

Typische toepassingsgebieden voor op maat gezaagde platte staven zijn

  • Dak- en gevelbekleding;
  • Regengoten en regenpijpen;
  • Voedingsmiddelenindustrie (bijv. graanschuren);
  • scheeps- en vliegtuigbouw
  • huishoudelijke apparaten.

Gegalvaniseerd platstaal op maat wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

  • uitstekende corrosiebestendigheid;
  • goede duurzaamheid en lange levensduur
  • milieuvriendelijk en onschadelijk voor de gezondheid
  • hoge robuustheid;
  • eenvoudige verwerking.

Bij Evek GmbH kun je verzinkt platstaal op maat kopen. Wij bieden verzinkt platstaal op maat gesneden en op maat gemaakt tegen een goede prijs. Neem contact met ons op voor een speciale aanbieding voor uw bedrijf.

4002-198025
Type
Vlakke balk
dichtheid
7,85 kg / dm³
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !