Haynes Alloy 263 Blad 0,81-38,1 mm 2,4650 Plaat N-07263 Op maat gesneden 100-1000 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Haynes Alloy 263 Blad 0,81-38,1 mm 2,4650 Plaat N-07263 Op maat gesneden 100-1000 mm

  • Toepassingsgebieden: Ruimtevaart; gasturbines; chemische industrie.
  • Eigenschappen: hoge sterkte; goede oxidatieweerstand; goed lasbaar.
  • Heb je andere staalsoorten of afmetingen nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)
  • Heb je de gewenste afmetingen niet gevonden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met je vraag.

€ 2.312,43 Inclusief belasting

€ 1.911,10 Exclusief belasting

 Customer ratings and reviews
Durchschnittliche Bewertung
review(s): 0
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
€ 27,79
tot Netherlands via DHL Heavy
Estimated delivery: No estimated delivery specified

Tolerantie lengte +/-2mm

Heb je een andere staalkwaliteit of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

De tolerantie voor de breedte en lengte van een blank plaatstaal is +/-2mm Belangrijk: blank plaatstaal is niet geschikt voor decoratieve of zichtbare delen. Krassen zijn niet uitgesloten. Oppervlak zuivere industriële kwaliteit. Gesneden met een guillotineschaar. Niet alle platen in beschermfolie. Informeer apart als de oppervlaktekwaliteit relevant voor je is - we zullen proberen een oplossing voor je te vinden.

  • Productietijd - 5-7 weken.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Bekijk de faq.

Alloy Haynes 263 is een veredelbare nikkel-kobalt-chroom-molybdeenlegering met uitstekende verwerkingseigenschappen in gegloeide toestand en zeer goede sterkte-eigenschappen in veredelde toestand. Alloy 263 is gemakkelijker te vormen of te lassen dan andere materialen zoals Waspaloy of Rene 41 en heeft een uitstekende vervormbaarheid bij middelhoge temperaturen. Alloy 263 wordt geleverd in de gegloeide toestand en is geschikt voor zowel koud als warm vervormen vanwege de uitstekende vervormbaarheid in deze toestand. Alloy 263 kan worden gelast met zowel TIG- als MIG-processen met een lasdraad van geschikte samenstelling.

Evek GmbH Online Shop biedt de legering Haynes 263 en internationale levering. Als betrouwbare leverancier voor diverse materialen verzenden wij veilig en gemakkelijk.

Haynes 263 wordt gekenmerkt door:

  • Hoge sterkte: Haynes 263 biedt een uitstekende sterkte bij zowel kamertemperatuur als verhoogde temperaturen, waardoor het ideaal is voor gebruik in extreme omgevingen.
  • Oxidatiebestendigheid: Deze legering heeft een uitstekende oxidatiebestendigheid bij temperaturen tot 980°C, waardoor het bijzonder geschikt is voor toepassingen in turbines en andere omgevingen met hoge temperaturen.
  • Lasbaarheid: In vergelijking met andere superlegeringen is Haynes 263 relatief gemakkelijk te lassen, waardoor het gemakkelijker is om componenten te vervaardigen en te repareren.

Toepassingsgebieden voor Haynes 263 zijn:

  • Lucht- en ruimtevaart: onderdelen van vliegtuig- en raketmotoren, zoals verbrandingskamers, straalbuizen en naverbranders.
  • Gasturbines: onderdelen die blootstaan aan hoge temperaturen en spanningen, zoals turbineschoepen en -schijven.
  • Chemische industrie: reactoren, warmtewisselaars en andere systemen die werken in corrosieve en oxiderende omgevingen.

Als je het materiaal 2.4650 wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Evek GmbH heeft een goede prijs voor verschillende materialen en zal op aanvraag een goede offerte maken als je het product dat je zoekt niet hebt gevonden.

Haynes 263 Blech 2.4650
Type
Plaat
materiaal
Nikkellegering
Materiaal nummer
2.4650
ONS
N-07263
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !