Tantaal blad 0,025-8mm vellen Tantaal op maat gesneden 100-1000mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tantaal blad 0,025-8mm vellen Tantaal op maat gesneden 100-1000mm

  • kun je kopen via Evek GmbH, een betrouwbare leverancier. We leveren wereldwijd en zijn er trots op dat we je eersteklas service en professioneel advies kunnen bieden.
  • Heb je een andere staalsoort of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)
  • wordt veel gebruikt in verschillende industriële sectoren: als legeringsadditief voor staal en non-ferro legeringen; voor de productie van juwelen; voor het coaten van de oppervlakken van implantaten; voor bimetalen munten; als katalysator bij de productie van zoutzuur.
  • Het wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen: lage hardheid en hoge taaiheid; zeer hoge smelttemperatuur; goede bewerkingseigenschappen; weerstand tegen de meeste zuren; ongevoeligheid voor hete alkaliën; goede biocompatibiliteit.

€ 3.021,98 Inclusief belasting

€ 2.497,50 Exclusief belasting

items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Belangrijk: Snedes uit plaatstaal zijn niet geschikt voor decoratieve of zichtbare delen. Krassen kunnen niet worden uitgesloten. Oppervlak zuivere industriële kwaliteit. Gesneden met een guillotineschaar. Niet alle platen in beschermfolie. Informeer apart als de oppervlaktekwaliteit relevant is voor u - we zullen proberen een oplossing voor u te vinden.

Tolerantie lengte +/-2mm

Heb je een andere staalkwaliteit of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal een offerte maken uit voorraad of leveringsprogramma :)

  • Productietijd - 5-7 weken.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Kijk in de faq.

Tantaal is een zeldzaam vuurvast overgangsmetaal uit de vanadiumgroep. Het is vergelijkbaar met en behoort tot de zware metalen. Zuiver tantaal heeft een goede vervormbaarheid, kan gemakkelijk worden uitgerekt en zo in platen en draden worden gerold. Bij hoge temperaturen reageert tantaal met de meeste niet-metalen. Bij blootstelling aan lucht vormt het een beschermende oxidelaag. tantaal is bestand tegen de meeste zuren. tantaalmetaal is alleen oplosbaar in fluorwaterstofzuur en gesmolten zouten.

De Evek GmbH online shop biedt een gunstige tantaal prijs. Neem contact met ons op en krijg professioneel advies in de metaalsector.

Tantaal wordt voornamelijk gebruikt in de elektronica voor de productie van zeer kleine, hoogwaardige condensatoren. Vanwege de uitstekende biocompatibiliteit wordt tantaal metaal gebruikt voor de productie van medische implantaten en instrumenten. Het metaal wordt ook gebruikt in de chemische industrie vanwege zijn chemische weerstand. Om de sterkte van het materiaal bij hoge temperaturen te verhogen, wordt tantaal gebruikt als legeringsadditief voor superlegeringen op basis van nikkel.

De belangrijkste toepassingsgebieden voor tantaal zijn

  • Micro-elektronica (productie van condensatoren);
  • geneeskunde (productie van implantaten en instrumenten)
  • chemische industrie (warmtewisselaars en pompen);
  • nikkelsuperlegeringen.

Tantaal wordt gekenmerkt door

  • goede vervormbaarheid en vervormbaarheid;
  • reactief;
  • bestand tegen de meeste zuren;
  • stabiel in lucht.

Je kunt tantaal kopen via Evek GmbH. Wij zijn een betrouwbare leverancier van tantaal en leveren wereldwijd zonder complicaties.

Tantalum blech
Type
Plaat
materiaal
Tantaal
Atoomnummer
73
dichtheid
10,49 g / cm³
Smeltpunt
3017 ° C
Mohs-hardheid
6.5
Warmtegeleiding
57,5 W / (m · K)
Elektrische geleiding
7,61 · 10⁶ S / m
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !