Titanium buis rang 5 ronde 8-15mm 3.7165 klasse 5 buis grootte 5 anti-zuur
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Titanium buis rang 5 ronde 8-15mm 3.7165 klasse 5 buis grootte 5 anti-zuur

In de online shop van Evek GmbH kun je Titanium Grade 5 kopen tegen voordelige prijzen.

Titanium buis 3.7165 is veelgevraagd in de volgende gebieden: Turbinestraalmotoren; onderdelen voor vliegtuigen; bevestigingselementen voor de luchtvaartsector; offshore toepassingen.

Titaan graad 5 wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen: goede lasbaarheid en warme vervormbaarheid; uitstekende corrosiebestendigheid; hoge sterkte en goede taaiheid; hoge weerstand tegen scheurinitiatie en scheurgroei.

€ 3,25 Inclusief belasting

€ 2,69 Exclusief belasting

1 items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Lengtetolerantie kan oplopen tot +/-2 %.

Heb je een andere staalsoort of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

  • Productietijd - geen. Reeds op voorraad.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Kijk in de faq.

Titaan graad 5, ook bekend als Ti6Al4V, is de meest gebruikte titaanlegering. De chemische samenstelling bestaat uit 6% aluminium, 4% vanadium, 0,25% (maximaal) ijzer, 0,2% (maximaal) zuurstof en de rest titanium.

Het is aanzienlijk sterker dan commercieel zuiver titanium, maar heeft dezelfde stijfheid en thermische eigenschappen. Een van de vele voordelen is de warmtebehandelbaarheid. Deze kwaliteit biedt een uitstekende combinatie van sterkte, corrosiebestendigheid, lasbaarheid en bewerkbaarheid. Daardoor zijn er talloze toepassingen, bijvoorbeeld voor militaire vliegtuigen of turbines. Het wordt ook gebruikt voor chirurgische implantaten. Over het algemeen wordt het gebruikt voor toepassingen tot 400 graden Celsius. De eigenschappen lijken erg op die van roestvrij staal uit de 300-serie, vooral 316.

Titaan graad 5 wordt voornamelijk gebruikt vanwege de corrosiebestendigheid en is de meest gebruikte specificatie voor alle productvormen. De legering wordt gekenmerkt door een zeer hoge sterkte, een goede corrosiebestendigheid, een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding en een hoge sterkte bij cryogene temperaturen.

Titaan graad 5 wordt veel gebruikt in offshore en onderzeese toepassingen voor olie en gas en in de olie-industrie in het algemeen. Titaan graad 5 wordt ook gebruikt voor diverse toepassingen in de lucht- en ruimtevaart en de scheepvaart.

In de online shop van Evek GmbH kun je titanium graad 5 kopen tegen voordelige prijzen. Als competente leverancier van titaanlegeringen bieden we ongecompliceerde verzending wereldwijd.

Titanium buis 3.7165 is veelgevraagd in de volgende gebieden:

  • Turbinestraalmotoren;
  • Onderdelen voor vliegtuigen;
  • Bevestigingselementen voor de luchtvaartsector;
  • offshore toepassingen.

Titaan graad 5 wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

  • goede lasbaarheid en warme vervormbaarheid;
  • uitstekende corrosiebestendigheid
  • hoge sterkte en goede taaiheid
  • hoge weerstand tegen scheurinitiatie en scheurgroei.

Koop 3.7165 tegen een goede prijs. Onze producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en voldoen aan de belangrijkste normen.

Titan, Grade 5, Rohr, 3.7165
Type
Ronde buis
materiaal
titanium
Materiaal nummer
3,7165
ONS
R56400
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !