15-7 Mo legering 15-7 blad 0,41-4,75 mm 1,4574 plaat AMS 5520 op maat gesneden 100-1000 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PH15-7 Mo legering 15-7 blad 0,41-4,75 mm 1,4574 plaat AMS 5520 op maat gesneden 100-1000 mm

  • Toepassingsgebieden: Productie van onderdelen die werken bij hoge temperaturen in agressieve omgevingen. Ringen, veren, membranen, straalpijpen en andere onderdelen in de ruimtevaartindustrie.
  • Eigenschappen: goede corrosiebestendigheid; goede sterkte en hardheid; uitstekende slijtvastheid.
  • Heb je andere staalsoorten of afmetingen nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)
  • Kun je de afmetingen die je nodig hebt niet vinden? Neem gewoon contact met ons op! We helpen je graag met je vraag.

€ 3.365,74 Inclusief belasting

€ 2.781,60 Exclusief belasting

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Tolerantie lengte +/-2mm

Heb je een andere staalkwaliteit of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

De tolerantie voor de breedte en lengte van een blank plaatstaal is +/-2mm Belangrijk: blank plaatstaal is niet geschikt voor decoratieve of zichtbare delen. Krassen zijn niet uitgesloten. Oppervlak zuivere industriële kwaliteit. Gesneden met een guillotineschaar. Niet alle platen in beschermfolie. Informeer apart als de oppervlaktekwaliteit relevant voor je is - we zullen proberen een oplossing voor je te vinden.

  • Productietijd - 5-7 weken.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Neem een kijkje in de faq.

Roestvrij staal 1.4574, ook bekend als martensitisch roestvrij staal, is een legering met een hoog gehalte aan chroom en nikkel en een laag gehalte aan koolstof en mangaan. Deze legering biedt een goede corrosiebestendigheid in veel omgevingen, vooral in mild corrosieve en zure omgevingen.

Door zijn goede sterkte en hardheid is roestvast staal 1.4574 geschikt voor toepassingen die mechanische sterkte en slijtvastheid vereisen. Het heeft ook een matige hittebestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik in omgevingen met gematigde temperaturen.

Evek GmbH Online Shop biedt het materiaal 1.4574 en internationale levering. Als een betrouwbare leverancier voor verschillende materialen, verzenden we veilig en gemakkelijk.

De bewerkbaarheid van roestvast staal 1.4574 is acceptabel, maar kan speciale bewerkingstechnieken vereisen vanwege de hardheid. Lassen is mogelijk, maar voorverwarming en nabehandeling kunnen nodig zijn om problemen zoals barsten te voorkomen.

15-7 PH wordt gekenmerkt door:

  • goede corrosiebestendigheid;
  • goede sterkte en hardheid
  • uitstekende slijtvastheid;

Toepassing - productie van onderdelen die werken bij hoge temperaturen in agressieve omgevingen. Ringen, veren, membranen, straalbuizen en andere onderdelen in de ruimtevaartindustrie.

Als je 15-7 PH wilt kopen, ben je hier aan het juiste adres. Evek GmbH heeft een goede prijs voor verschillende materialen en zal op aanvraag een goede offerte maken als je het gewenste product niet hebt gevonden.

Edelstahl Blech 15-7alloy
Type
Plaat
materiaal
roestvrij staal
ONS
S15700
Legering
PH 15-7
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !