Haynes 25 Alloy L605 (HS 25) Blad 0.1-38.1mm 2.4964 Plaat R30605 op maat gesneden 100-1000mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Haynes 25 Alloy L605 (HS 25) Blad 0.1-38.1mm 2.4964 Plaat R30605 op maat gesneden 100-1000mm

  • Toepassingsgebieden: Lucht- en ruimtevaartindustrie; commerciële gasturbinemotoren; verbrandingskamers en naverbranders; hoge temperatuur kogellagers en lagerringen.
  • Eigenschappen: goede vervormbaarheid; uitstekend bestand tegen hoge temperaturen; goed bestand tegen oxiderende omgevingen; goed lasbaar.
  • Heb je andere staalsoorten of afmetingen nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)
  • Heb je de gewenste afmetingen niet gevonden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met je vraag.

€ 1.878,40 Inclusief belasting

€ 1.878,40 Exclusief belasting

 Customer ratings and reviews
Durchschnittliche Bewertung
review(s): 0
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
€ 27,79
tot Netherlands via DHL Heavy
Estimated delivery: No estimated delivery specified

Tolerantie lengte +/-2mm

Heb je een andere staalkwaliteit of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

De tolerantie voor de breedte en lengte van een blank plaatstaal is +/-2mm Belangrijk: blank plaatstaal is niet geschikt voor decoratieve of zichtbare delen. Krassen zijn niet uitgesloten. Oppervlak zuivere industriële kwaliteit. Gesneden met een guillotineschaar. Niet alle platen in beschermfolie. Informeer apart als de oppervlaktekwaliteit relevant voor je is - we zullen proberen een oplossing voor je te vinden.

  • Productietijd - 5-7 weken.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Neem een kijkje in de faq.

HAYNES® 25 (UNS R30605) is een kobalt-nikkel-chroom-wolframlegering die uitstekende bestendigheid tegen hoge temperaturen combineert met goede bestendigheid tegen oxiderende omgevingen tot 980 °C bij langdurige blootstelling en uitstekende bestendigheid tegen sulfidering. Het kan worden geproduceerd en gevormd met conventionele processen en is al gebruikt voor gietstukken. Een andere aantrekkelijke eigenschap is de uitstekende weerstand tegen metaalslijtage.

De Haynes 25®-legering is de sterkste van alle verwerkbare kobaltlegeringen. Ze is uitstekend bestand tegen temperaturen en oxidatie tot 2000 °F. De kobaltlegering Haynes 25™ is echter warm verwerkbaar tussen 1900 °F en 2300 °F. Bovendien is legering L605 meer geschikt voor buigen, persen en trekken dan voor koudvervormen.

Evek GmbH Online Shop biedt het materiaal 2.4964 en internationale levering. Als betrouwbare leverancier voor diverse materialen verzenden wij veilig en gemakkelijk.

De HAYNES® 25 legering is gemakkelijk te vormen en te lassen. Het kan worden gesmeed of anderszins warm worden bewerkt, mits het lang genoeg op 1205 °C wordt gehouden om het hele werkstuk op temperatuur te brengen. De legering heeft een goede vervormbaarheid en kan daarom ook koud worden gevormd.

HAYNES® 25 wordt gekenmerkt door

  • goede vervormbaarheid;
  • uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen
  • goede weerstand tegen oxiderende omgevingen
  • goede lasbaarheid.

Toepassingsgebieden voor HAYNES® 25 zijn:

  • Ruimtevaartindustrie;
  • commerciële gasturbinemotoren;
  • Verbrandingskamers en naverbranders;
  • Hoge temperatuur kogellagers en lagerringen.

Als je het materiaal 2.4964 wilt kopen, ben je hier aan het juiste adres. Evek GmbH heeft een goede prijs voor verschillende materialen en zal op aanvraag een goede offerte maken als je het product dat je zoekt niet hebt gevonden.

Haynes 25 Blech 2.4964
Type
Plaat
materiaal
Nikkellegering
Materiaal nummer
2.4964
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !