Hiperco 50A staaf 12,95-130,43mm Gelegeerd Permendur 2V rondstaf
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hiperco 50A staaf 12,95-130,43mm Gelegeerd Permendur 2V rondstaf

  • Toepassingsgebieden: Lucht- en ruimtevaartindustrie; medische industrie; elektrische generatoren; speciale transformatoren.
  • Eigenschappen: goede kruip- en oxidatieweerstand; hoge oppervlaktestabiliteit; zacht magnetisch; moeilijk te vormen.
  • Heb je andere staalsoorten of afmetingen nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)
  • Heb je de gewenste afmetingen niet gevonden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met je vraag.

€ 2.647,96 Inclusief belasting

€ 2.188,40 Exclusief belasting

 Customer ratings and reviews
Durchschnittliche Bewertung
review(s): 0
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
€ 27,79
tot Netherlands via DHL Heavy
Estimated delivery: No estimated delivery specified

Tolerantie lengte +/-2mm

Heb je een andere staalkwaliteit of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

  • Productietijd - 5-7 weken.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Kijk in de faq.

De Hiperco 50A-legering is een zachtmagnetische ijzer-kobalt-vanadiumlegering met een hoge verzadigingsinductie. Deze legering heeft de hoogste verzadigingsinductie onder de zachtmagnetische materialen en heeft een hoog Curiepunt van 940℃. Dankzij de hoge magnetische verzadigingsinductie kan een motor met deze legering aanzienlijk worden verkleind in volume en gewicht tot minder dan 50% van een conventionele motor met dezelfde prestaties. Bovendien biedt de motor een hoge gevoeligheid, een lage warmteontwikkeling, een goede stabiliteit en een lange levensduur. Door het hoge Curiepunt kan de legering worden gebruikt bij hogere temperaturen waarbij andere zachte magnetische materialen gedemagnetiseerd worden en vertoont het een goede magnetische stabiliteit. De prestatiestabiliteit van de motor is beter bij hogere bedrijfstemperaturen dan bij permanente magneetmotoren.

Evek GmbH Online Shop biedt de legering Hiperco 50A en internationale levering. Als betrouwbare leverancier van diverse materialen verzenden wij veilig en gemakkelijk.

Hiperco 50A wordt gekenmerkt door:

  • goede kruip- en oxidatiebestendigheid;
  • hoge oppervlaktestabiliteit;
  • zacht magnetisch;
  • moeilijk te vormen.

Toepassingen zijn onder andere speciale motoren voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, waar een hoge magnetische verzadiging en sterkte vereist zijn bij een minimaal gewicht; elektromagneten voor medische toepassingen, zoals het focussen van stralen voor radiotherapie in de medische radiologie; elektrische generatoren; speciale transformatoren voor elektrische circuits en magnetische transformatoren; poolstukken voor elektromagneten; magnetische lagers voor toepassingen waarbij roterende delen worden opgehangen; en apparaten en instrumenten met een hoge magnetische flux.

Als je het materiaal Hiperco 50A wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Evek GmbH heeft een goede prijs voor verschillende materialen en zal op aanvraag een goede offerte maken als je het product dat je zoekt niet hebt gevonden.

Permendur 2V Stange Alloy Rundstab N 14080
Type
Staaf
materiaal
Nikkellegering
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !