Haynes® 230 bar 2.4733 Alloy 230 ronde staaf 6,6-152,91mm N-06230
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nieuw

Haynes® 230 bar 2.4733 Alloy 230 ronde staaf 6,6-152,91mm N-06230

  • Toepassingsgebieden: Ruimtevaart; chemische industrie; productie van warmtewisselaars;
  • Eigenschappen: uitstekende mechanische eigenschappen; uitstekende weerstand tegen oxidatie en corrosie; hoge sterkte bij hoge temperaturen; goed warmtegeleidingsvermogen.
  • Heb je een andere staalsoort of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)
  • Heb je de gewenste afmetingen niet gevonden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met je vraag.

€ 2.228,22 Inclusief belasting

€ 1.841,50 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 5.
items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Tolerantie lengte +/-2mm

Heb je een andere staalkwaliteit of afmeting nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal je een aanbieding doen uit ons voorraadprogramma of leveringsprogramma :)

  • Productietijd - 5-7 weken.
  • Voorbereiding voor verzending - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Neem een kijkje in de faq.

Haynes® Alloy 230, ook bekend als 2.4733, is een hooggelegeerde nikkel-chroom-wolframlegering met uitstekende mechanische eigenschappen en een uitstekende weerstand tegen oxidatie en corrosie. Deze legering wordt vaak gebruikt voor toepassingen bij hoge temperaturen, zoals in de ruimtevaart en chemische industrie en bij de vervaardiging van warmtewisselaars.

Alloy 230 wordt gekenmerkt door hoge sterkte bij hoge temperaturen en behoudt zijn structurele integriteit, zelfs bij langdurige blootstelling aan agressieve omgevingen. Het is bestand tegen temperaturen tot 1200 °C en is bijzonder geschikt voor toepassingen die een combinatie van sterkte, weerstand en thermische geleidbaarheid vereisen.

Bovendien biedt Haynes® Alloy 230 een goede lasbaarheid en vervormbaarheid, waardoor het gemakkelijk te verwerken is in verschillende vormen en ontwerpen. Over het geheel genomen is deze legering een uitstekende keuze voor veeleisende omgevingen met hoge temperaturen waar betrouwbaarheid en prestaties van cruciaal belang zijn.

Evek GmbH Online Shop biedt het materiaal 2.4733 en internationale levering. Als betrouwbare leverancier van nikkellegeringen verzenden we veilig en gemakkelijk.

Het belangrijkste toepassingsgebied voor Haynes 230 is de productie van verschillende onderdelen voor gasturbines. Deze kwaliteit wordt ook gebruikt voor de productie van warmtewisselaars en onderdelen voor hoge temperatuur ovens.

Alloy 230 wordt gekenmerkt door

  • uitstekende mechanische eigenschappen;
  • uitstekende weerstand tegen oxidatie en corrosie
  • hoge sterkte bij hoge temperaturen
  • goed warmtegeleidingsvermogen.

Als je Haynes 230 wilt kopen, ben je hier aan het juiste adres. Evek GmbH heeft een goede prijs voor nikkellegeringen en zal op aanvraag een goede offerte maken als je het product dat je zoekt niet hebt gevonden.

Haynes 230 Alloy Stange
Type
Staaf
materiaal
Nikkellegering
Materiaal nummer
2.4733
Legering
230
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !