Bronspoeder CuSn6 CW452K Bronspoeder C51900 Metaalpoeder 200 mesh 5gr-5Kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
NieuwNicht auf Lager

Bronspoeder CuSn6 CW452K Bronspoeder C51900 Metaalpoeder 200 mesh 5gr-5Kg

Bronspoeder CuSn6 CW452K Bronspoeder C51900 Metaalpoeder 200 mesh 5gr-5Kg

€ 500,00 Inclusief belasting

€ 500,00 Exclusief belasting

block Nicht auf Lager
items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

De tolerantie voor de breedte en lengte van een plaatuitsparing is +/-2 mm.

Belangrijk: Plaatwerk knippen is niet geschikt voor decoratieve of zichtbare delen. Knippen gebeurt met een guillotineschaar. Randen scherp! Niet alle platen in beschermfolie. Oppervlak zuivere industriële kwaliteit - krassen niet uitgesloten! Informeer vooraf apart - we proberen een oplossing voor je te vinden.

Beschrijving:

  • Productietijd - geen. Reeds op voorraad.
  • Verzendklaar maken - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Kijk in de faq.

Let op: Snijden met guillotineschaar. Snijtolerantie +/- 2mm.

CuSn6 is een koperlegering met 6% tin door versterking in vaste oplossing. Deze legering wordt gekenmerkt door hoge sterkte en goede veereigenschappen met voldoende geleidbaarheid en goede koude vervormbaarheid. Het is slijtvast, zeer corrosiebestendig en heeft een goede soldeerbaarheid.

Typische toepassingen voor CuSn6 zijn gestanste onderdelen, connectoren, veercontacten, veren, metalen slangen, in de papierindustrie en in de scheepsbouw en apparatenbouw, elektrotechniek en machinebouw.

De elektrische geleidbaarheid van deze legering hangt af van de chemische samenstelling, de mate van koudvervormen en de grootte van de kristalkorrels. Veel koudvervormen en fijne kristalkorrels kunnen de geleidbaarheid verminderen.

Koop CuSn6 poeder van Evek GmbH, de bevoegde leverancier van zeldzame aardmetalen.

CuSn6 is bestand tegen natuurlijke en industriële atmosferen, zeelucht, drink- en proceswater (bij matige stroomsnelheden), zeewater en niet-oxiderende zuren, basen en neutrale zoutoplossingen. CuSn6 is echter niet bestand tegen ammoniak, gehalogeneerde oplossingen en atmosferen met cyanide en waterstofsulfide of oxiderende zuren. Bronslegeringen zijn echter wel beter bestand tegen zeewater en pitting.

CuSn6 poeder is te vinden in de Evek GmbH online shop. Andere zeldzame aardmetalen zijn ook verkrijgbaar tegen een goede prijs.

Bronze pulver
 Reviews

Be the first to write your review !