TitaniumZink Plaat 0,55mm-1mm Flat Bar 20x0,55mm-90x1mm TitaniumZink
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TitaniumZink platstaf 20x0,55mm-90x1mm TitaniumZink 0,5-1 meter

  • Dikte van 0,55 mm tot 1 mm. Lengte van 100mm tot 1000mm
  • Maattoleranties: +/-2mm.
  • Heb je de afmetingen die je zoekt niet gevonden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met je verzoek.

€ 1,17 Inclusief belasting

€ 0,97 Exclusief belasting

3 items sold
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

De tolerantie voor de breedte en lengte van een losse plaat is +/-2 mm.

Belangrijk: blank plaatstaal is niet geschikt voor decoratieve of zichtbare delen. Krassen niet uitgesloten. Oppervlak zuivere industriële kwaliteit. Op maat geknipt met een guillotineschaar. Niet alle platen in beschermfolie. Informeer apart als de oppervlaktekwaliteit relevant voor je is - we zullen proberen een oplossing voor je te vinden.

Heb je andere staalkwaliteit of afmetingen nodig? Neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam zal een offerte uit voorraad of leveringsprogramma maken :)

  • Productietijd - 2-3 werkdagen.
  • Verzendvoorbereiding - 2-3 werkdagen.
  • Levertijd - afhankelijk van de pakketdienst. Neem een kijkje in de faq.

Een titaanzinkplaat is een extreem robuust en duurzaam materiaal dat in veel verschillende toepassingen wordt gebruikt. Het wordt vaak gebruikt in de bouw, vooral voor dakbedekking en gevelbekleding, omdat het bestand is tegen corrosie en extreme weersomstandigheden.

Titaanzinkplaat is een legering van titanium en zink met een hoge sterkte en dimensionale stabiliteit. Hierdoor is het ideaal voor structurele toepassingen waar een hoog draagvermogen vereist is. Bovendien is titaanzink een zeer licht materiaal dat ideaal is voor toepassingen waarbij gewichtsbesparing een belangrijke factor is.

Titaanzinkplaten zijn ook erg populair in de architectuur omdat ze een elegante en tijdloze esthetiek bieden. Over het geheel genomen is titaanzinkplaat een veelzijdig materiaal dat gebruikt kan worden in een breed scala aan toepassingen. Het is sterk, licht, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk en biedt een duurzaam alternatief voor milieubewuste klanten.

Een ander voordeel van titaanzinkplaat is zijn milieuvriendelijkheid. Zowel titaan als zink zijn 100% recyclebaar, wat betekent dat het materiaal aan het einde van zijn levenscyclus kan worden gerecycled en hergebruikt. Dit maakt titaanzink een duurzame keuze voor milieubewuste klanten.

Koop titaanzink via Evek GmbH. Wij bieden een hoge productkwaliteit en internationale verzending. Onze online shop staat altijd tot je beschikking.

De chemische samenstelling van titaanzink varieert afhankelijk van de legeringverhouding van titaan en zink. Meestal bevat het echter ongeveer 99% zink en 1% titanium, wat het zijn unieke mechanische en fysische eigenschappen geeft.

Mogelijke toepassingen van titaanzink zijn:

  • Bouwindustrie (dakbedekking en gevelbekleding);
  • Architectuur;

Titaanzink overtuigt door de volgende eigenschappen:

  • zeer goede corrosiebestendigheid;
  • robuust tegen weersinvloeden
  • zeer lange levensduur;
  • niet-magnetisch;
  • milieuvriendelijk.

Evek GmbH is uw betrouwbare leverancier voor titaanzink. Wij hebben een gunstige prijs voor titaan vlak materiaal. Neem contact met ons op voor een individuele offerte.

TitanZink
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
 Reviews

Be the first to write your review !